deVal

“Oversetterne hos GLOBALscandinavia har akkurat den språklige ekspertise som er nødvendig for å oversette våre tekster. Dermed oppstår det ingen misforståelser på de ulike markedene!”

Anneli Isacsson Marketing Manager

Om firmaet

deVal markedsfører og selger klær til bedrifter, og det på en måte som er litt annerledes enn hva som er vanlig i bransjen. De holder et høyt nyhetstempo, og lanserer en ny kolleksjon hver sesong. Plaggene kan profileres etter kundens ønske ved hjelp av trykk, broderinger eller etiketter.

Gå till webbplats

Dokumenttyper

Internettekster
Kataloger
Nyhetsbrev

Språkkombinasjoner

SE - ENSE - EN
SE - EN

Utfordring

deVals tekster kjennetegnes av språkspesifikke uttrykk. Vår utfordring ligger i å finne den oversetteren som er best kvalifisert, og som har den rette sansen for nyanser i språket. Prosjektet krever stor fleksibilitet og kreativitet fra oversetterne.

Løsning

Vi jobber med håndplukkede oversettere med høy kulturell kompetanse. Dermed unngår vi en feiltolkning av uttrykk som er spesielle for det aktuelle landet. Våre oversettere oversetter bra til sitt eget morsmål og bor i det landet hvor teksten skal brukes.

Resultat

deVal stoler på GLOBALscandinavia i trygg forvissning om at våre oversettelser alltid er tilpasset til deres målgruppe. Vi leverer den språklige fintfølelsen som kreves for at det ikke skal oppstå misforståelser. deVals kataloger blir alltid trykket når de skal, og det er vi glade for å bidra til!

Få et gratis tilbud!

Vårt mål er å hjelpe våre kunder å lykkes internasjonalt. Vårt verktøy er vår brennende interesse for språk.

FÅ ET GRATIS TILBUD