Oversetting til Engelsk

Vi er spesialister på engelsk oversettelse og korrektur

Engelsk snakkes av over en milliard mennesker og er dermed vårt verdensspråk nummer én. Et så viktig språk fortjener å bli oversatt av kvalifiserte engelskoversettere. Som for eksempel oversettere fra GLOBALscandinavia.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Oversetting til engelsk

Her i Skandinavia er vi kjent for å være gode i engelsk. Og det er vi kanskje også, i hvert fall i dagligdagse situasjoner. Men hva med tekster som forretningsavtaler, tekniske instruksjonsbøker eller markedsføringstekster? Til slike tekster er det viktig å bruke kompetente morsmålsbrukere som vet hva som er riktig på engelsk.

When in Rome, do as the Romans do

Dette ordtaket er noe alle oversettere hos GLOBALscandinavia kan identifisere seg med. Derfor bruker vi også alltid oversettere som kun oversetter til sitt eget morsmål, og som er bosatt i det landet der målspråket snakkes. Inngående kjennskap til kulturen i det aktuelle engelskspråklige landet er selvsagt et annet viktig kriterium. Vi tilpasser din tekst til den tiltenkte målgruppen og de rådende kulturelle forholdene på det britiske og amerikanske markedet. Dermed øker vi dine sjanser for å lykkes internasjonalt.

Hva kan vi oversette?