Hoya Lens

“Vi setter pris på den raske servicen og den gode dialogen som GLOBALscandinavia tilbyr.”

Pernilla Wikberg Regional Marketing Scandinavia

Om firmaet

Hoya er en av verdens ledende produsenter av brilleglass. Firmaet tilbyr innovativ glassdesign som påføres på de tynneste og mest holdbare materialer. Forskning og utvikling utgjør en stor del av virksomheten. Deres produkter har i lang tid blitt sett på som bransjens mest slitesterke, og de seneste behandlingene tilbyr også beskyttelse mot UV-stråler og blått lys.

Gå till webbplats

Dokumenttyper

Brosjyrer
Nyhetsbrev
Pressemeldinger

Språkkombinasjoner

EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
SE - DKSE - DK
SE - DK
SE - NOSE - NO
SE - NO

Utfordring

Noen ganger ønsker Hoya Lens å beholde engelske termer i sine tekster. De engelske begrepene er rett og slett så innarbeidet at oversatte termer virker meningsløse. Vår utfordring er å sørge for at det bare er de ordene som faktisk skal oversettes, som blir oversatt.

Løsning

I samarbeid med Hoya Lens har vi bygd opp en ordliste som hjelper oss å velge rett ord. I den utstrekning det er mulig, forsøker vi å gi nye oppdrag fra Hoya Lens til den samme oversetteren som gjorde oversettelsen forrige gang, og som dermed er fortrolig med denne teksttypen.

Resultat

Hoya Lens fortsetter å stole på oss, og jo lengre vi har jobbet sammen, desto mer tid sparer begge parter. Dette er også grunnen til at Hoya Lens har valgt å inngå en rammeavtale med GLOBALscandinavia.

Få et gratis tilbud!

Vårt mål er å hjelpe våre kunder å lykkes internasjonalt. Vårt verktøy er vår brennende interesse for språk.

FÅ ET GRATIS TILBUD