Scandinavian Design Center

"For oss er det viktig med en smidig arbeidsprosess. Gjennom vårt arbeid med GLOBALscandinavia har vi funnet en modell for flerspråklighet."

Thomas Steinschaden Export Marketing Manager

Om firmaet

Hos Scandinavian Design Center finner du innredning og design til alle hjemmets rom. Deres unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte innredningsartikler fra flere enn 200 skandinaviske varemerker som Marimekko, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living og Watt & Veke. Til sammen danner de et tydelig bilde på hva som kjennetegner skandinavisk design og hva som gjør den så unik.

Gå till webbplats

Dokumenttyper

Tekster for e-handel

Språkkombinasjoner

DE - DKDE - DK
DE - DK
DE - FIDE - FI
DE - FI
DE - NODE - NO
DE - NO
DE - SVDE - SV
DE - SV
EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - FIEN - FI
EN - FI
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
DK - DEDK - DE
DK - DE
SE - DESE - DE
SE - DE

Utfordring

Å levere i samme format som utgangsteksten.

Løsning

Sammen med Scandinavian Design Center har vi sett nærmere på hele copyprosessen og sammen tatt en del beslutninger for bedre og mer effektive oversettelser.

Resultat

For å lette oversettingsprosessen fant vi ut at teksten bør forberedes på oversettingen allerede under copyfasen. På dette stadiet er det mulig å justere formateringen av teksten slik at det blir mindre jobb i etterkant. Med denne fremgangsmåten har vi kunnet øke leveringssikkerheten og forbedre effektiviteten.

Få et gratis tilbud!

Vårt mål er å hjelpe våre kunder å lykkes internasjonalt. Vårt verktøy er vår brennende interesse for språk.

FÅ ET GRATIS TILBUD