Retningslinjer for personvern

Som leverandør av språktjenester er vi opptatt av og respekterer ditt personvern, og vi er forpliktet til å beskytte dine personlige data.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Integritetspolicy

GLOBALscandinavia er en skandinavisk leverandør av språktjenester med kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Som leverandør av språktjenester er vi opptatt av og respekterer ditt personvern, og vi er forpliktet til å beskytte dine personlige data.

Innsamling av personlige data

Som leverandør av språktjenester foretar GLOBALscandinavia en innsamling, behandling og lagring av informasjon fra våre kunders kontaktpersoner og fra leverandører, heretter betegnet som personlige data. Vi samler typisk inn følgende informasjon:
-navn og jobbtittel
-kontaktinformasjon inkludert e-postadresse
-informasjon om arbeidserfaring og utdanning (leverandører)

Juridisk grunnlag for behandling

Vi behandler disse dataene på et avtalemessig grunnlag, der disse dataene er nødvendige for å oppfylle enten avtalemessige eller kommersielle forpliktelser til virksomheten vår.

Formål med innsamling og behandling av personlige data

GLOBALscandinavia bruker dine personlige data for å den levere tjenesten som dataene er innsamlet for. GLOBALscandinavia trenger og behandler de personlige dataene i forbindelse med din forespørsel om eller kjøp av våre språktjenester, eller for å vurdere deg og/eller velge deg som leverandør for våre språktjenester.

Oppdatering, korrigering eller sletting av dine personlige data

Du kan spørre om å få innsyn i detaljer om de personlige dataene vi behandler i GLOBALscandinavia, og du har rett til å oppdatere, korrigere eller slette denne informasjonen.

Samsvar

I den grad GLOBALscandinavia samler inn, behandler og lagrer personlige data, vil GLOBALscandinavia gjøre dette i samsvar med Personal Data Act and the General Data Protection Regulation (GDPR), som trer i kraft 1. juli 2018. Dersom du har du spørsmål eller andre henvendelser om behandlingen av dine personlige data, kan du ta kontakt med oss på GDPR@globalscandinavia.com.

Revidert mai 2018

LICS Logo

Sertifisert iht. ISO 17100 og ISO 18587 Machine Translation and Post-Editing.

GLOBALscandinavia AS er et profesjonelt oversettelsesbyrå som fikk sin norgesavdeling i 2010. Siden den tid har vi vokst for hvert år, og vi har nå etablert oss som en solid og kvalitetsbevisst aktør i bransjen. Hovedkontoret vårt ligger i København, men vi har også kontor i Malmø i tillegg til en egen finsk avdeling.

Få et gratis tilbud!

Vårt mål er å hjelpe våre kunder å lykkes internasjonalt. Vårt verktøy er vår brennende interesse for språk.

FÅ ET GRATIS TILBUD